tirsdag 18. mars 2014

Kjolerulling


Lillesøster har fått bot. En gul, irriterende bot på 760 blanke kroner. Lillesøster er student i Trondheim. Når man er student er det ekstra irriterende å få parkeringsbot. Særlig på et kjøpesenter som har gratis parkering, bare man husker å trekke en lapp.

En bot røsker i studentbudsjettet. Og det var da jeg kom på at storesøster kunne ha en kjolerulling for henne. En kjolerulling hvor jeg syr to kjoler av stoff jeg har i lageret mitt, og inntekten går uavkortet til å betale bota.

Spekket av symbolikk gikk jeg i gang med de to kjolene forrige helg, og resultatet ble lovende: En blå bilkjole og en gul parkeringsbotkjole.

Bilkjolen i blått jerseystoff er i størrelse 98, og burde vel passe til en jente på 2-3 år.

Den gule kjolen med striper er i størrelse 134. Med sine svarte detaljer er den ikke veldig ulik parkeringsbota - i alle fall kan den minne litt om den. Selve rosinen i pølsa er den sorte trønderbarten bak på ryggen. Den ligger som en hemmelig hyllest til den uheldige trondheimsstudenten.


Kjolene koster 350 kr per stykk. Og salget av disse går altså i sin helhet til å betale lillesøsters gule bot. Send meg en e-post hvis du er interessert!

*Den blå bilkjolen er solgt*4 kommentarer:

 1. Bra tiltak med kjolerulling! Kjolene var dessverre enten for små eller for store for min datter.

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint at du har sansen for det nye tiltaket, Pia. Jeg spår at kjolerulling blir det "it". :-)

   Slett
 2. Jeg digger den hemmelige hyllesten ;-)

  SvarSlett