søndag 29. januar 2012

Grå og hvit jentekjole





Dette er en grå bomullskjole med hvite ermer i silkeblandet bomull. Det hvite stoffet har små ruter. Kjolen er kantet med litt lysere grå bomull, og har en hvit roseknapp i halsen. Liten, hvit blomsterranke nederst på den ene siden.

Størrelse: 6-8 år

fredag 27. januar 2012

Ballkjole på bestilling


Nå har jeg sydd en ballkjole til en ung og flott jente som skal på ball i begynnelsen av februar. Det har vært et spennende prosjekt med mye måling, utregninger og småpuslerier. Bestilleren var klar på at hun ønsket kjolen uten stropper, mens jeg var usikker på om jeg kom til å greie å sy en som satt godt nok. Heldigvis fant jeg et bånd med striper av silikon i sybutikken, og dette sydde jeg på øverst i overdelen. Det virker som om det får kjolen til å sitte fint og ikke gli ned. Nå er jeg spent på å få tilsendt bilder av kjolen med jente inni - og jeg håper hun blir fornøyd med den nye kjolen sin.

mandag 23. januar 2012

Jentekjole med sommerfugler




Er det lov til å begynne å drømme litt om sommeren allerede nå? Til tross for dystre meldinger om tjue blå utover uka, tillater jeg meg å minne om at det faktisk har blitt mye lysere om morgenen. Og mars, som er røffly en måned unna er vårmåned, eller? Mens folk rundt meg er opptatt av skispor, Kvikklunsj og termos jobber jeg i stedet iherdig med å glede meg til varmere, lysere og lettere tider.

Da passer det fint å vise fram en sommerlig kjole med farger, blomster og sommerfugler. Stoffene er kjøpt i USA, og kjolen er i størrelse 4-5-års. To søte sommerfuglknapper i stoff minner om at vi snart kan kaste snowjoggen og rote fram sandalene igjen! Jippi!

Størrelse: ca. 4-5 år

Pris: 300 + porto

søndag 22. januar 2012

Rød jentekjole med blomster og prikker


Nydelig kjole i blomstret bomullstoff med prikkete ermer. Strikk i halsen og i ermene. Liten rosa blondekant nederst i kjolekanten.

Størrelse: ca. 140 cm (8-10 år)

Pris: 350 + porto

torsdag 12. januar 2012

En rekke med rustrød retro


 Rustrød retro, str. 3-4 år


 Rustrød retro, str. 8-10 år



Rustrød retro, str. 5-6 år

Disse tre kjolene er sydd i freske retrostoffer som jeg fant i USA i sommer. Litt korall, litt blonder, og veldig mye blomster!! Fargene er rustrødt eller mørk orange - og turkis. Jeg tenkte det passet seg å ta bilder av retrokjolene foran kråkesølvtapeten i gangen.

Send meg gjerne en mail hvis du er interessert i en av disse kjolene!

tirsdag 3. januar 2012

Bestillingskjole til dame



Det har blitt svært lite kos ved symaskinen denne jula. Likevel ble denne damekjolen i gråtoner nylig sendt i posten til en bestiller som bor i Sveits. Håper hun blir en fornøyd bruker! :-)