mandag 20. juni 2011

Sort og lilla damekjole







Dette er en damekjole sydd av sort, mykt jeansstoff. Stoffet er tynt, så det faller veldig fint. Overdelen er i mønstret jersey, og ermene er i lilla bomullstoff. Det er en lilla blonde nederst i ermene. 

Størrelse 40 (L)

Pris: 650 kr + porto

Langermet damekjole i chenille




Langermet chenille-kjole i fargen støvet lilla. Lys lilla blonde i midjen, lys lilla ribb i halsen og myk blondekant nederst på kjolen.

Størrelse ca. 40 (M/L)

Solgt

Damekjole med småblomstret midje



Her har jeg sydd en damekjole i støvet lilla chenille, med hvit overdel og hvite ermer. Det er en hvit blonde nederst i ermene og masse små blomster i midjen. 

Størrelse 40 (L)

Denne kjolen er solgt.

onsdag 8. juni 2011

Vespa-kjole!





Endelig har jeg fått sydd ferdig den planlagte Vespa-kjolen, og jeg må innrømme at jeg synes den ble rimelig kul. Nå vurderer jeg å sy kjole i samme friske stoffet til meg selv! Barnekjolen har en stor moped foran, på turkis bunn. Lilla prikkete ermer, og turkis ribb i halsen.

Kjolen er i størrelse 6-8 år.

Kr. 350 + porto 

tirsdag 7. juni 2011

Korallfarget sommerkjole








Nå har jeg sydd en damekjole i korallfarget chenille, med hvit overdel i jersey og ermer i mønstret bomull. Det er turkis ribb i halsen, og hvit blonde nederst i ermene. Foran på kjolen har jeg sydd på to heklede hvite blomster. En skikkelig sommerkjole!

Størrelse 40 (L)
Denne kjolen er solgt!

torsdag 2. juni 2011

Lilla kjole med stoffknapper





Lilla kjole med rosa halskant og to stoffknapper bak i nakken. Str. ca. 6 år. (Modellen er 8 år, så kjolen passer til litt større jenter også)
Kr. 350 + porto

onsdag 1. juni 2011

Lilla kjole med rosa erme og hjerteknapper




Lilla kjole med rosa erme og to hjerteknapper i nakken. Svart kant rundt halsen. Str. 8 år.
Kr. 350 + porto