lørdag 23. april 2011

Lys blå jentekjole med rosa prinsesse-ermer





Nå skal man vel ikke tro at man kan lokke skolejenter med prinsessekjoler lenger, men denne kjolen har virkelig prinsesse-aktige ermer. Det nydelige, rosa stoffet med hjerter fant jeg i en stoffbutikk i Denpasaar på Bali for mange år siden, og siden det har jeg tenkt på alle de fine tingene jeg skulle lage av dette stoffet. Og nå har det altså blitt til ermer på en jentekjole! Heldigvis har jeg litt mer, og kan blant annet sy de romantiske putene jeg drømmer om til soverommet...

Det lyseblå stoffet er bomull, og nederst er det sydd på en kant av stripete bomullstoff. Rosa hjerteknapp i halsen. Kjolen er i størrelse 6-8 år.

Kr. 350 + porto 

mandag 18. april 2011

Hvit og lilla jentekjole





Hvit kjole i silkeblandet bomull med ett erme i lilla stjernestoff. To svarte knapper bak i nakken, og lilla stjerne-kanting i halsen.  Størrelse ca. 6-8 år.

Kr. 350 + porto

søndag 17. april 2011

Hvit og grå kjole/tunika








Da den lille modellen min fikk løfte om utbetaling på 5 kr. per kjole, gikk fotograferingen så meget bedre!

Denne kjolen er sydd av hvit silkeblandet bomull med ermer av grått bomullstoff. Hvit rose-knapp i halsen, og kanting i lysere grått. Kjolen er 68 cm fra knappen og ned, og ermene er 50 cm fra halskanten. Hvit blondekant nederst. Kjolen er i størrelse 6-8 år.

Denne kjolen er solgt.